Зрял Боб в гърне

Всичко за мезетата - Мръвки, салати, готварски рецепти ...

Модератор: mirix

Re: Зрял Боб в гърне

Мнениеот rajev » 13 Фев 2016, 20:33

Разбрах,утре ще го пробвам .Вече го накиснах .Да видим как ще стане.
Поздрави
Аватар
rajev
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 409
Регистриран на: 14 Ное 2013, 17:53
Местоположение: Пловдив

Re: Зрял Боб в гърне

Мнениеот Dejmos » 13 Фев 2016, 20:38

Вариант:
Свареният боб се разбърква с червен пипер и доматено пюре на вкус и малко брашно и се изсипва в йенска или глинена тава.
Пече се във фурната без капак, докато се позапече отгоре. Може да се сложат върху боба 1-2 сурови суджука от другата тема или пушено рагу и тогава да се пече.
Бири - 28, плюс 5 пъти Apple Cider с купен ябълков сок
Малц/зърно - 120 кг.
Последна бира - "Двамата болни", светъл ейл
Последна друга напитка - медовина, брага, каберн-ейл
Dejmos
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 719
Регистриран на: 26 Юли 2015, 11:13

Re: Зрял Боб в гърне

Мнениеот mirix » 14 Фев 2016, 20:39

Ръжев, хапваш ли бобец?
Tуй е бира, тя не е гадна!
Тати има една болест, която го кара да пие бира.
Аватар
mirix
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 916
Регистриран на: 12 Окт 2012, 10:10
Местоположение: Горна Оряховица

Предишна

Назад към Мезе за бира, вино, ракия

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта