Цaревичен грис, овес и други не мaлцови добaвки

Дискусия относно видове, качество и характеристики на суровините и материалите за домашна бира - малц, хмел, дрожди и немалцови добавки.

Модератор: Martin

Re: Цaревичен грис, овес и други не мaлцови добaвки

Мнениеот alvinator » 29 Сеп 2014, 19:01

Имам един въпрос по отношение на овесените ядки (за флейкнати става дума) - необходимо ли е да се смилат? Чужбинската практика е разнородна :D
Аватар
alvinator
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 198
Регистриран на: 28 Яну 2014, 00:06

Re: Цaревичен грис, овес и други не мaлцови добaвки

Мнениеот cervesa » 29 Сеп 2014, 21:45

не
cervesa
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 1112
Регистриран на: 29 Дек 2012, 00:38

Предишна

Назад към Материали и суровини

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта