Страница 2 от 2

Re: Не малцувани суровини

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2019, 11:58
от Martin
Bones написа:Малко наблюдения.

С пареното жито става такова желе маша, че промивах като накиснах торбата с малца директно във водата за промиване. И пак беше зор...

Също за тея белгийски дрожди. Не слагайте много захар за бутилковата, че последните две, три бири ми умиха очите. В мазето вече е 22 градуса.


За това при използването на немодифицирани зърна се минава през всички паузи.

Re: Не малцувани суровини

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2019, 12:37
от Bones
Минах всички паузи. С пшеничните ядки и сурово жито досега не съм имал проблем, но тук блъснах гредата. Затова предупреждавам, за да няма и други изненадани.