Страница 2 от 4

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 17 Дек 2016, 12:04
от 5th-hokage
Аз ще съм с Abmer

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 29 Дек 2016, 16:38
от nikolay.illov
Знае ли се вече дата, че ще трябва да се моля за почивен ден?

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 02 Яну 2017, 18:05
от sk1916
nikolay.illov написа:Знае ли се вече дата, че ще трябва да се моля за почивен ден?


Не още, надявам се до средата на януари да има яснота. Почти сигурно ще е неделен ден през февруари.

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 05 Яну 2017, 23:21
от asenr
Дано да е към края, че покрай празниците бирата се изпи и да има време да сварим нова :mrgreen:

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 09 Яну 2017, 13:51
от stoyanninov
ние сме се приготвили с амбър и стаут. може и някой имперски ипа ако остане :) има ли яснота за датата вече?

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 10 Яну 2017, 14:23
от emicha
При мен има промяна с бирите:

1. Тъмен Сезон, отлежал с черни стафиди и дъбов чипс (предварително накиснат в червено вино) (1 кег)
2. "Bread Pudding" - Toast Ale, бира с хляб, стафиди, ванилия, канела (1 кег)

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2017, 01:30
от asenr
Колеги, аз май няма да мога да донеса бира. В пивоварната нямам отопление, тръбите замръзнаха в големите студове преди 3 седмици и не мога да варя.

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2017, 09:51
от ALL_ON
В момента се газира един Овесен стаут. Имам леки съмнения дали ще стане газировката. Ако всичко е наред съм предвидим от него 20 литра за събитието.

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 2017

МнениеПубликувано на: 28 Яну 2017, 18:57
от sk1916
Колеги, съжалявам за закъснението, но забавянето на датата не беше по моя вина. Събитието ще е на 19 февруари (неделя).

Re: Ден на домашната бира в КANAAL 19.02.2017 (неделя)

МнениеПубликувано на: 30 Яну 2017, 13:52
от sk1916
До момента заявени колеги с бири (някои от тях и с количества) са:
Ники Илов - IPA и Black IPA
Емил Иванов - Тъмен Сезон, отлежал с черни стафиди и дъбов чипс (предварително накиснат в червено вино) (1 кег), "Bread Pudding" - Toast Ale, бира с хляб, стафиди, ванилия, канела (1 кег)
Ясен (Яската) - заявено участие, допълнително ще уточни с колко и каква бира ще се включи
Христо Цочев (ameba 13) - IPA и стаут
Тодор Поборников (5th-hokage) - Amber
Стоян Нинов - амбър и стаут, евентуално имперски IPA
Владислав Тодоров (All On) - Овесен Стаут, 20 литра, Овесен АРА, 20 литра

Списъкът подлежи на удължаване, ако има още желаещи :) Реално това е едно от трите по-големи събития през годината на Асоциацията, заедно с Националния конкурс и Есенния празник на бирата. Американският екип отлага пътуването си до Европа с няколко месеца, така че отменяйте часовете при фризьор :D Но пък остава в сила, че консумацията ще е с жетони, така че ще има и възвръщаемост на усилията и вложените материали. Миналата година няколко души се въодушевиха по идеята да си варят домашна бира точно покрай това събитие и вече са в нашите редици, така че сега можем да запалим още хора!