Christmas brew

Модератор: Martin

Re: Christmas brew

Мнениеот Martin » 28 Дек 2016, 12:03

Ето това намерих аз за "направи си сам". Ползват ДАФ за реакцията.
Прикачени файлове
sugarguidelines.pdf
(74.65 KiB) 382 пъти
carpe cervisiam
Аватар
Martin
Майстор на лакардията и пивоваренето
Майстор на лакардията и пивоваренето
 
Мнения: 1062
Регистриран на: 29 Юли 2014, 16:16
Местоположение: Сливен

Re: Christmas brew

Мнениеот Clarion » 24 Яну 2017, 11:24

dr_slavov написа:...
Бират стана страхотна. Мъста имаше много силен аромат след варенето и честно казано се притесних малко. Но след ферментация и отлежаване 2 седмици стана страхотна. Ще я повторя догодина с една идея по-висока Т на озахаряване. Има нужда от малко повече тяло.

Потвърждавам - бирата е страхотна :)
Clarion
Много приказва, малко вари
Много приказва, малко вари
 
Мнения: 84
Регистриран на: 20 Яну 2015, 14:47

Предишна

Назад към Ейлове (горна ферментация)

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта

cron