Модератор: Martin

lhristov написа:Пиша в темата хем да я повдигна, (да намомня, един вид), хем да си задам въпросите!
Надявам се да съм се записал за първата лекция. Опитах се на два пъти.Смятам да пристигна рано там, към 17,30 и ще трябва да напусна към 9 най-късно. Имам ангажимент.
Да помоля колегите, знаещите, да ми кажат в какъв стил ми е бирата, за да си пусна ентрито за конкурса.
Рецептата: 100% Бохемиан Пилснер, Дрожди Сафлагер, ферм. при 10-14 *С, ИБУ-35, алк-5,2АБВ, цвят 3-4 SRM. Хмела за аромат е Сааз.
Благодаря предварително. Ще нося от тази бира за проба.
До утре!

Перфектна организация, подготовка и провеждане на "лекцията". Всичко беше поднесено разбираемо и смея да твърдя на много високо ниво. Лично на мен ми беше много полезно да слушам за обработката на водата и наистина научих нови за мен неща. Имам само една забележка и тя е към колегите, които се бяха отбелязали, че ще присъстват, а ги нямаше и дори не си направиха труда да кажат, че няма да дойдат! - Колеги, не се прави така, наистина хората се бяха постарали, не е коректно просто. От 20 записани, бяхме 9 човека, двама са се обадили на Стоян, че няма да дойдат, остават поне 9 човека, от които ни вопъл ни стон! Отделно от това, от заведението бяха така любезни да ни приемат, запазват места за 20 човека и накрая...... Ясно е, че на всеки може да му излезе работа в последния момент, но поне дайте някакъв знак, да се знае да не Ви чакат всички. Иначе пак ще се повторя, евала за старанието на Стоян и Надето 

Назад към Разни дискусии и приказки на вятъра
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта