Доставка & Рекламации

Доставки на територията на България:

beer-bg.com доставя своите пратки на територията на България чрез услугите на ф-ма Еконт Експрес.

Ф-ма Бира-БГ ЕООД (http://beer-bg.com) има сключен договор за интегриран електронен магазин с гореописания куриер и благодарение на това има право да подготвя товарителниците на пратките в своя офис и така да получи 12% отстъпка от цената на куриерската услуга. Тези 12% отстъпка ние Ви ги подаряваме - т.е. от тях се ползвате Вие , нашите клиенти. На самата товарителница можете да видите точно колко спестявате като пазарувате именно от нашият електронен магазин.

Цената на доставката с куриера се заплаща отделно от цената на стоката видима в поръчката ви !

Ние не начисляваме допълнителни суми за подготовка на пратката (кашони, опаковане и др.)

При нужда ние ще се свържем с Вас по телефон или e-mail, за да доуточним детайлите като крайна цена, срок за доставка, както и всякакви Ваши въпроси и условия.

При всяка смяна на състоянието на Вашата поръчка ще получите e-mail на посоченият от Вас e-mail адрес с подробности.

Цена на доставката чрез ф-ма Еконт Експрес*:

Стойност: 3.60 лв. е минималната цена на доставка под 1кг. с наложен платеж (5-10лв.) и изпратена до поискване в близък офис на куриерската фирма. По-тежки от 1кг. пратки се тарифират според тарифата на куриера (зависи от стойността на поръчката и нейното тегло (например пратка с тегло 5 кг. струва около 5лв., пратка с тегло 20кг. струва 11лв. и т.н. - за над 20кг. се използва друга услуга на същия куриер или друг куриер)

Моля всеки добре да прецени нуждата от доставка до адреса му, или до най-близък офис на Еконт Експрес, тъй като това е в основата на цената на доставката, особено за по-тежки и/или обемни пратки.

Ние винаги по подразбиране избираме изпращане от офис на Еконт до офис на Еконт, така Ви спестяваме понякога двойно повишение за разнос до адрес

Пример : Пратка с тегло 20кг. ще Ви струва 11 лв. ако я получите в офис на Еконт, и 21-22 лв. ако Ви я доставят на адреса.

Съботни доставки : ф-ма Еконт Експрес стандартно работи в събота до 13ч. , всяка пратка до техен офис може да бъде получена в събота до 13ч. Същата пратка ако бъде заявена в петък до адрес, а не до офис, трябва да бъде указано дали да се носи в събота или в понеделник. Разликата за съботен разнос е 2.50лв., зартова в подобни случаи моля избирайте "до офис на Еконт", така ще можете да си я получите в събота без да заплащате още 2.50, и освен това и няма да платите увеличението за разнос.

Стойността, която ще видите при финализиране на поръчката в нашия магазин е ориентировъчна! Екипа на beer-bg.com винаги се старае да обновява информацията на сайта своевременно, но е възможно да съществува неточност в тази сума, но тя никога няма да е по-висока от оказаната в сайта ни!

Ако се нуждаете от фактура за транспорта следва да поискате такава от куриерската фирма.

 

За поръчки от beer-bg.com на стойност над 150 лв. доставката е безплатна!*

(* стойността на доставката не влиза в тази сума)

(* опцията е валидна само за тегло на поръчката под 10кг.)

От началото на 2019-та г. извършваме доставки и чрез фирма СПИДИ АД, както до техен офис, така и до адрес. От края на май месец 2019 , техните цени в диапазона до 10кг. са по-ниски от съответните на ЕКОНТ, за пратки над 10кг. се изравняват. А за Пратки над 50 кг. използваме услугите на ТРАНСПРЕС или ОЙРОШПЕД (100-200кг до 1тон)

Ако желаете специфичен куриер, различен от Еконт (СПИДИ), моля впишете това в специалните условия в края на поръчката.

Опции:

- Офис-Врата

- Офис-Офис - при приключване на поръчката посочете в кой офис желаете да я получите;

- Наложен платеж - заплащане на поръчката при получаване;

- Приоритетен час за доставка - при желание за използване на тази услуга, моля опоменете това при приключване на поръчката си;

- Преглед на пратката преди плащане

Международни доставки:

Към момента beer-bg.com не извършва международни доставки по подразбиране, но можем да направим това след писмена или устна договорка на мейл: victory_vt@mail.bg или тел. 0888715426

Срокове за доставка:

Обикновено всички пратки излизат от склада ни още същия ден и най-късно на първия работен ден след поръчката.

Обичайния срок за доставка в страната е 1-2 работни дни. Куриерите доставят пратките предимно преди обяд, освен ако не е уговорено друго.

При използване на плащане чрез Банков превод е възможно минимално забавяне на доставката заради времето нужно на банковия превод да бъде отразен в нашата банка. При използване на Банков превод стойността на куриерската услуга ще е най-ниска.

При доставка в населени места, които се обслужват от куриера по график е възможен по-дълъг срок за доставка.

В случай на закъснение от наша страна (липса на поръчаната стока) или от страна на куриера ще се свържем своеврменно с Вас, за да предупредим за променените срокове.

 

Плащания и разплащателна информация:

За момента единствените начини за плащане на поръчката Ви са: наложен платеж и банков превод. Тези начини бяха избрани заради своята сигурност и бързина. При тях не се събират никакви допълнителни данни за клиента. В бъдеще ще се разработи възможност за плащане чрез кредитна/дебитна карта с помощта на PayPal и др.

При посочени неверени или непълни данни (адрес за доставка, телефон за контакт) beer-bg.com не се обвързва с договор за изпълнение на поръчката.

 

Рекламации и връщане на стоката:

Рекламации относно състояние на стоката са възможни само при получаване на стоката от куриер. При установена нередност (разлика на получената стока с поръчаната или др.) разходите по връщането на стоката са за сметка на beer-bg.com. При възникнали проблеми с рекламация ще се свържем с Вас, за да доуточним подробностите.

Връщане на стока при "отказ от продукт" е възможно до 7 работни дни след датата на доставка съгласно чл. 55 от Закона за Защита на Потребителите. Желание за което следва да се заяви на email адрес victory_vt@mail.bg . Стоката трябва да е в оргиналната си опаковка, във вида в който е получена и съпроводена от оригиналната касовата бележка и фактура, ако е издадена такава. Опаковката не трябва да е скъсана или да има следи от отваряне/ползване. Стоката не трябва да има никакви външни/вътрешни следи от употреба. Разноските по връщането на стоката са изцяло за сметка на Клиента и се извършва чрез ф-ма Еконт Експрес до посочен от служител на beer-bg.com адрес. Стойността на стоката се връща в 100% размер*. При връщане на стоката с куриер е нужно да се упомене, че "Получателят има право да разгледа пратката преди да плати". beer-bg.com си запазва правото да не възстанови заплатената от клиента сума, в случай на нарушено едно или повече условия за връщане на стока.

* случай на връщане на стоката по желание на клиента стойността на първоначалната доставката не може да се възстанови.

Назад
Вашият IP адрес е: 3.239.95.36
Copyright © 2024 beer-bg.com. Powered by Zen Cart.